Mikropigmentering giver permanent skønhed

Mikropigmentering er for dig, der gerne vil have en ekstra kant på din skønhed. Det er enkelt og nemt, og behandlingerne har både mulighed for at ændre ved nogle af dine træk eller supplere træk, du i forvejen holder af og ønsker at fremhæve. Mikropigmentering kan udføres så diskret, at ingen vil kunne se, at din skønhed har fået en hjælpende hånd udefra.

Der er mange fordele ved mikropigmentering

Behandlingerne kan udføres så dygtigt, at mikropigmenteringen vil fremstå naturligt. Du kan altså nu få tegnet læberne op, så de virker mere fyldige, eller du kan få fremhævet dine øjenbryn. Hvis du ikke har nogle øjenbryn, er det også muligt med mikropigmentering at få lavet nogle helt nye.

permanent makeup i københavn

Sådan fungerer mikropigmentering

Mikropigmentering er ikke permanent lige som en tatovering. Det skyldes, at farven kun implementeres i det øverste hudlag. Det betyder også, at resultatet fra en behandling holder i mellem 1 og 3 år. Dermed kan mikropigmentering siges at være semi-permanent. For at opnå det ønskede resultat kræver det tit en eller to efterbehandlinger.

Cirka en uge efter den første behandling, vil det være muligt at se resultatet, da overskudsfarven her vil have fortaget sig. Mikropigmentering er den fordelagtige løsning for dig, der gerne vil give dit udseende et pift. Det er for dig, der godt kan lide at se godt ud, uden du behøver at løfte en finger for det.

Når de nødvendige behandlinger er overstået, vil du opleve glæden ved din nye permanente skønhed, og efter 1 til 3 år har du endda mulighed for at afprøve noget nyt. Du behøver altså ikke at bekymre dig om, at du ikke kan ændre ved dit udseende igen, hvis du skifter smag. Med mikropigmentering får du alle fordele, og hvem vil ikke gerne have det?

Mikropigmentering er forholdsvist nyt, men hvad er det overhovedet? Mikropigmentering er en form for permanent makeup, og det kaldes også tit for “kosmetiske tatoveringer”. Der er dog en forskel på mikropigmentering og tatoveringer, da mikropigmentering ikke er permanent.

Det er ofte øjenvippeområderne, læberne og øjenbrynene, der behandles ved mikropigmentering. Behandlingerne er både foryngende og forskønnende. Med nogle små prik vil du opleve en kæmpe forskel, og resultatet vil med sikkerhed være tilfredsstillende.

Du behøver ikke længere bruge lige så lang tid foran spejlet, som du plejer, for med mikropigmentering ser du allerede perfekt ud, når du står op og ligner en stjerne.