Optimer dine adwords og få mersalg


i en verden der er så digitaliseret i dag, spiller online markedsføring en bredt rolle i enhver webshop og online butiks salg. e-handel er et fænomen i hastig vækst og har du nuværende tidspunkt ingen udsigt til at stoppe sin fremros. er din virksomhed genial til at være synlig og markedsføre sig på internettet er det bare fantasien der sætter rammer for de vækstmuligheder du kan opnå.

google adwords en vigtig brik

når du skal være synlig på nettet, er google adwords essentiel for din succes. google adwords er googles primære indtjeningskilde og tager udgangspunkt i at firmaer køber sig høje placeringer på googles søgeresultatsider som kommer af visse keywords. det kan eksempelvis være keyworded ”e-cigaret” hvor du med et vis priser kan købe dig en høj placering over de diverse søgeresultater.
på denne form kan du blive synlig og fremtræden i forbrugernes øjne når du kigger området. dette betyder utroligt meget for din virksomheds troværdighed, da enormt mange forbinder en virksomhed som er lavt placeret på google med troværdighed på grund dens placering. du vil således blive betragtet som en troværdig og fremtræden udbyder inden for området, hvilket kan give dig betydeligt mersalg.

adwords

vælg de rette adwords

når du skal købe dig plads i google adwords er det vigtigt at du vælger nogle keywords som en masse potentielle kunder søger på. det nytter naturligvis slet ikke noget at du handler dig plads på keyworded ”citron” hvis du forhandler æbler. du burde derfor planlægge nøje hvilke keywords du ønsker at din virksomhed skal forbindes med. sælger du eksempelvis genial billige æbler kan det være en idé at bruge keyworded ”billige æbler” fremad for bare ”køb æbler”. mestrer du at vælge passende keywords, kan du nå så meget langt med din virksomhed.