Rengøring er tidskrævende

Reklamerne giver for det meste udtryk for, at rengøring er en hurtig opgave, hvis bare man går ud og investerer i det helt nye sæbe, der er lige kommet på markedet, efter at være udviklet af specialister i at komme snavs og bakterier til livs. Desværre en sandheden stadig, at det er dig der må smøge ærmerne op og klare arbejdet, det klarer en eller anden mirakuløs formel, der er blevet hældt på dåse og sælges i dit lokale indkøbscenter ikke helt for dig, – selvom tanken ville være skøn. Der skal både tid og lidt knoklen til, hvis huset skal holdes pænt og støvfrit.

Ikke mange er glade for rengøring

Det er et fåtal af folk, der er pjattede med at gøre rent, der findes kun meget få kvinder og mænd, der med hånden på hjertet kan sige, at de elsker at feje, vaske gulve og pudse vinduer. For dem er rengøring nærmest en slags hobby, der fylder i fritiden og giver en masse glæde, at beskæftige sig med. Alle andre kan sagtens forestille sig alle mulige andre ting at lave, der er langt mere spændende. Kunne man dog bare slippe for det, uden at lejligheden endte med at gro helt til i skidt, ville det være fantastisk. Kalenderen er tit booket helt op med spændende aktiviteter og invitationer og så ender rengøringen af hjemmet som det sidste man gør. Det kan typisk få weekenden til at ende på en dårlig måde, når ingen i huset rigtig gider at hjælpe.

Få en anden til at ordne jeres rengøring

Husk, i en familie er rengøring en fælles opgave og ikke bare noget mor klarer, når hun er ved at få pip. Alle skal tage deres job, den skal selvfølgelig være rimelig og ikke mindst tilpasset højde og evner, så den er realistisk at udføre uden hjælp fra en professionel. En rengøringsmand kan også lette presset lidt med et ugentligt besøg, så er der ikke så meget at skændes om længere.